Odhozené pero

Odhozené pero

Anotace: Malovaní slovy 2022.

Někdy příběh trilogie.
Román co se právě šije
po notě i ubruse
v nečasu i v kabátě.

Horizont událostí.
Přemet nad skutečností.
Naivita a dech prostý.

První je emoce.
Druhá část inteligence.
Kdo čte a nečte.

Hovoří jako růže
a druží se a klouže.
Osud váže.

Bdí poustevník tiše.
Slza káže.
Tady je kniha
a nemá pokračovatele.

Chybí ilustrace
a fotografie.
Mapa do nitra vtahuje.
Vytrvalost je naděje.

Pomačkaný výkres
i sten vykřikuje.
Uhlazený účes.
Kráter čehosi duje.
Odcházím od psacího stroje.

Ještě není hodina moje.
Je mi jedenáct.
Srdce bojuje.
Papír čistý.
Skvrna hoduje.

Odhozené pero,
aby promluvilo.
Prázdný list deklaruje.
Prach se slituje.
Dítě pera miluje.
Autor mkinka, 15.01.2022
Přečteno 154x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Amonasr, Iva Husárková, paradoxy, Sonador, Vědma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí