Asi poslední

Asi poslední

Žeby vážně poslední?

Paya sám sobě nevěří.

Žádný důvod nevidí.

Každá rána, sama zahojí.

Pomalu umírám, ještě to nebolí.

Dělat věci, který tě vědomě zabíjí.

Předstírat že nevadí.

 

Edit : Jen další malá cigaretka, co mi plíce poudí.
Jaká je asi šance, že zrovna tahle rakovinu probudí?

 

 

Autor NPPPP, 21.01.2022
Přečteno 160x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Marten, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen další malá cigaretka, co mi plíce poudí.
Jaká je asi šance, že zrovna tahle rakovinu probudí?

23.01.2022 02:16:31 | NPPPP

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí