Mlha

Mlha

Anotace: Nekonečná cesta...

Bílá tma proudící v ulicích města,na které už dávno každý zapomněl.V něm bloudící slepý člověk,no což stejně by neviděl.

Je sám a chodí dokolečka,nekonečně dlouhou tmou.Tou tmou nevidomou.Je jako jehla v kupce sena,nemůže tam a ani zpátky.Jako-by snad zavřel ho někdo do oprátky.

On však šplhá se dál na zámek v mlze,zámek tisíce nadějí.Ten zámek ,který najde v duze a pak bude mít zase klid.

Když v tom podjede mu noha a naděje zmízý v nenávratnu.
Autor Falandra, 18.03.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju moc never :)

16.04.2007 15:54:00 | Falandra

Je to krásná báseň líbí se mi forma i nenásilný děj s náhlým koncem.

18.03.2007 22:12:00 | Never

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí