Beze směru

Beze směru

Ležím na zemi, vstávat už nehodlám.

Seru na celej svět, flegnstismus užívám.

Mám pocit, že ze mě mizí život. Někam utíká.

Možná jen já, nebo celej svět za zdí  umírá.

Prej má každý morální kompas, aby našel správnou cestu.

Jen moje šipka nemá směr. Proto občas ztrácím hlavu.

 

Autor NPPPP, 07.02.2022
Přečteno 133x
Tipy 6
Poslední tipující: Lighter, Iva Husárková, J's .., mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí