CIGARETOVÁ

CIGARETOVÁ

Balím posledné

a s pribúdajúcim popolom

na špičke nám ubúda čas

je treba si ho užiť

ešte kým jasne horí

a sme svoji, 

potom sa na oblohe

zatiahne kúdol dymu

posledný výdych

z tak chutnej cigarety

oblížem si pery

sú horké ako spomienky,

ktoré nosím v srdci

najhorúcejšie leto

ešte jeden pohľad nesmelý,

si krásne navoňaný,

ale už nie pre mňa

je to preč

ako chuť cigarety,

ale tej úplne prvej

niekde na našom námestí

bez hostí a v tichosti

zmizlo to ako závej

zimy už niet

vyrastajú snežienky

a ja fajčím sama.

Autor Pettie, 14.02.2022
Přečteno 137x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Sonador, Iva Husárková, šerý, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí