Dočkáme se show

Dočkáme se show

dočkáme se show
zatímco budeme žádat o alkohol
další barevná klubová světla
o další taneční muziku

a ve všem tom chaosu
budeme příliš veselí
aby to bylo skutečné
ale to nevadí

protože ti budu moct vyprávět
o svém smutném životě a slzách
a ty mi budeš moct vyprávět
jak ochutnáváš ztrátu a stesk

a budeme si rozumět
vzájemně se chápat
a najednou nebudeme osamělí
ale budeme všem vděční
Autor Gloria.a, 21.02.2022
Přečteno 123x
Tipy 8
Poslední tipující: Koala, Psavec, Protos1182, Friday, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je trefně a skvěle popsáno.
Takhle to často bývá a i kdyby to měla být jen záplata, v tu chvíli to pomůže...

12.09.2023 14:30:30 | Koala

Moc hezky popsané:)

22.02.2022 09:08:39 | Protos1182

Díky, potěšilo.

22.02.2022 23:07:47 | Gloria.a

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí