pro M.

pro M.

kvůli tobě, Máňo
mi smrdí čardáš
zkysla mi,
medová Zuzka
zpráchnivělá princezna, zpuchřelá plyšová kočička
terapie z popelnice
víš "Máňo"
zašláplas ptáče
už potřetí
čubko zkurvená
kéž bych nosila šeříky tobě:
místo oběti
uřízla bych ti hlavu
nožem na dopisy
(škoda námahy)
Autor Žárovka, 01.03.2022
Přečteno 194x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...odvaha napsat....no jo síla nenávisti...se rovná síle zklamání...

01.03.2022 14:52:57 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí