Milý synu

Milý synu

Anotace: Malování smutku 2022

Píši Ti dopis.
Poslední popis.
Hrůza všude.
Nevím, zda po mě zbude.

Slovo, co spojuje.
Možná budu v hromadném hrobě.
Pro Ukrajinu i za Tebe.

Pro Tvoji mámu
budu dýchat nebe.

Povolávací rozkaz.
Život na doraz.
Srdce odkaz.
Přijímám.

I když jsem nemocný.
Můj úděl věčný.
Toto rozloučení.

Vím, že vše jsem udělal.
Tebe moc a moc miloval.

Máš v Čechách babičku.
Nebudeš sám.
Já pro svobodu umírám.

Nezapomeň.
Brzo vzpomeň.

Mám Tě rád.
Kluku má.
Otcovská láska konejšivá.
I přes vše se zachová.
Autor mkinka, 05.03.2022
Přečteno 106x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Fialový metal, Kan, ondrejxsima, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Vivien, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí