Oči

Oči

Moje básně, elegie, nevadí že neuspěje.

U srdíčka nezahřeje. Mé psychické stěžeje.

Nesu si své otěže, tvář se dávno nesměje.

 

A ty díváš se mi do očí a ptáš se co mi je,

co se děje a jestli jsem v pohodě.

 

Oči, co viděly snad všechno.

Je to na nich vidět.

Už na první pohled.

Je s něma něco špatně.

 

Ta jiskra v oku co tam byla.

Ze dne na den vyhořela.

Nahradil ji snad chlad a zima?

 

Myslíš si že je to bolest.

Že mě trápí smutek.

Já je dostal za trest.

 

Můžu vidět do duší.

Fakt to není dar.

Je to prokletí.

 

Autor NPPPP, 07.03.2022
Přečteno 228x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Marten, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí