Všechy slzy, už jsem dal...

Všechy slzy, už jsem dal...

Anotace: ...

Všechny slzy už jsem dal
nezbývá jediná
a na místě, kde bych je lkal
není nic, jen tráva šedivá...

Všechnu bolest v sobě nesu
ať z lásky, či smrti
a city žijí, bez poklesu
ve mně, v nás, touhy drtí..

Všechny krásy toho času
snažím se myslí vnímat
neboj lásko, vnímám svého těla třasu
nechci dál si ho všímat...
Autor Nazgulll, 11.03.2022
Přečteno 245x
Tipy 12
Poslední tipující: Jdarks, Cajka, Emily Říhová, Lioness, Friday, Psavec, Marten, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný počin. Ani mě nejsou tyto verše cizí.

28.07.2022 22:57:40 | Jdarks

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí