Nejistý život

Nejistý život

Anotace: Někdy potřeba je nalézt trocha lásky a štěstí

Někdy život přestane vás bavit
Láska i čas vymizí
Jak jen se toho zbavit
Život mi je cizí

Nikdo nechce kolem mě jít
Jak z toho mám snít
Sny pohledem se rozpadají
Můj život rozkládají

Snad štěstí někdy naleznu
Neboť konec blízký bude
Zkáza pádu nalezne
Tak pojď ty můj osude
Autor Sarem, 12.03.2022
Přečteno 141x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Nazgulll, Psavec, Sonador, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať je líp.

19.03.2022 17:49:00 | mkinka

...pěkný...;-)...takových "vzývání osudu" už jsem napsal...

13.03.2022 11:16:07 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí