Zchudlé srdce

Zchudlé srdce

Měsíc na nebi pluje
A já se v noci topím
Co osud na mne kuje
Kterou ránu dnes protrpím

Nyní již vím
Že stesk to bude
A zase sním
V mém srdci chudém

Jak zchudlo však
Já ptám se sebe
Proč na něm je mrak
Proč svět mne zebe

Láska je tou příčinou
Jen ona mne ranila
Jen a pouze její vinou
Se barva světa ztratila

A teď pěji tónem teskným
O lásce a pochybení
O zlatu jenž bylo věčným
O nešťastném zaslíbení
Autor Odkrytá duše melancholika, 17.03.2022
Přečteno 254x
Tipy 10
Poslední tipující: Nazgulll, Marten, Kan, Fialový metal, Fil, mkinka, Psavec, Protos1182
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí