Promiň lass

Promiň lass

Panická ataka? To je ten tlak na hrudníku?

Zase stresy na hlavu, jenom kvůli okamžiku.

Jenom malá chvíle, co mi připomněla starou dýku.

Trošičku nenávisti, otrávená slova na jazyku.

Teď je tu ta ataka, snaha přežít bez kyslíku.

 

Snaha přestat psát, promiň lásko, je to marný.

Ze začátku zapálený, ale zatím nereálný.

Autor NPPPP, 21.03.2022
Přečteno 144x
Tipy 2
Poslední tipující: Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí