Halucinace pozdního léta

Halucinace pozdního léta

Ptáci začali odlétat na jih
A ty zase odcházíš
Naše doteky jsou zaznamenány v bájích
 
Zdali pak víš,
Že se duši mojí ani na krůček neoddálíš?
 
Někdy si myslím že to všechno byl jen sen
Moc dobře víš, o co jsi byl ochuzen
 
Probouzím se sama a nevím, kde to jsem
Zřejmě zase omámená nějakým tím předpisem
Natahuji ruku vedle na polštář
Jak je možné že už necítím tvou tvář?
 
 
Autor klarakrejci, 15.05.2022
Přečteno 193x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal, šerý, CULIKATÁ, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Spíše z toho cítím tu smutnou kategorii, hodně síly přeji .)

15.05.2022 21:31:18 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí