Věčný spánek

Věčný spánek

Anotace: Smrt je možné chápat různě.. =(

Tělo v loži položené
vlasy jak svatozář rozhozené
oči vyhasly, zmatněly
srdce bližních ztemněly

Byla mladá, život zmařený
anděl v lidském těle zamčený
potůčky krve na zem stékají
temné duše nad zmarem lkají

Krev slévá se v rudé jezero
co jsi to provedla, Allegro
v peřinách ostří se zalesklo
srdce mi nad tím obrazem pokleslo

Přijdu si až příliš staře
Tvé mrtvé oči modřejší moře
jsi krásná i ve smrti objetí
proč podlehla jsi jak větru okvětí
Autor Santinan Black, 20.03.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí