Smrtihlav

Smrtihlav

přestala jsem mrkat
prohlédla do duše tvé
zírajíc na zbytky své
nad srdcem z ledu

třpyt zůstal
slzy zmrzly
Tobě se chvěje hrudník

vždy jsi měl nakročeno do pekla
já nechci do nebe
prosím neodcházej
nedýchej

chceš mi snad rozprášit křídla..
do smrti bych byla nešťastná
do konce věčnosti bych se jen trápila
pohledem na obraz
klečíc nad mým tělem
Autor JSH, 17.05.2022
Přečteno 175x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý, CULIKATÁ, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí