Chci spát

Chci spát

Vtíravé myšlenky mysl mou obepnou

Bodavé vzpomínky pomalu vláčí tmou

 

Listuju stránkami, útržky bolí

Hrabu se archivem svých trapných rolí

Záblesky na všechny minulé zrady

Má mysl minulost, ne Teď a tady

 

Má mysl horníkem v dolu historie

Dusí se, špína, prach přece ho nezabije

Na chvíli vystoupá, zahlédne ranní svit

Aby ho temnota mohla zas obklopit

 

Jen odejdou, hned jsou zpět, jak pouťový kolotoč

Vymýšlí důvody, tak moc chci vědět proč

 

Hledám ten světlý bod kam mysl upnout,

Zoufalství, beznaděj, nemůžu usnout.

Autor Kitkat69, 16.06.2022
Přečteno 254x
Tipy 13
Poslední tipující: Marten, Marry31, Frr, CULIKATÁ, Lexi, mkinka, J's .., rybka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snaž se soustředit na přítomnost, i když to není snadné. Přeji hodně síly :)

16.06.2022 13:58:55 | Marry31

Je moc smutná, ale i moc krásně napsaná.
Vzpomínky bolavé, snad ukonejší čas
sluníčko v duši vyjde zas
...

16.06.2022 09:06:58 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí