Cesta za odpočinkem

Cesta za odpočinkem

Anotace: Boj s insomnií...Nemoci usnout, chtít spát, chtít nevstávat.

Oveček počítání je jak Sisyfův kámen,
nekonečné stádo každou noc vzniká,
v osvobození upadá člověk až znaven,
propast pod ním však jest převeliká

(U)padá hluboko, klesá bezmezně
tmou černočernou, bezelstnou,
na dně otěže Virgil převezme,
kráčejí společně cestou zlověstnou.

S větrnými mlýny svádí boj,
kruhy pekla si cestu klátí,
cíl jim halí iluze závoj,
doufají, že v živé se vrátí

Na konci čeká vysvobození,
či odpočinek nekončící,
ve smrti znovuzrození,
po bitvě na čas spící.
Autor Serja, 16.06.2022
Přečteno 190x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, paradoxy, Frr, CULIKATÁ, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já teda poslední dobou problémy se spánkem nemám. Je to má nejoblíbenější činnost :D

16.06.2022 14:02:05 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí