Nezvaný Vrah

Nezvaný Vrah

Přišel do města duch,

přinesl prohnilý vzduch,

a v lidech budí hrůzu.

Ve mně nebudí strach,

tento nezvaný vrah,

já v něm objevil múzu.


Přišel do města duch,

s sebou přinesl dluh,

co splácí se krví.

Lidé plní strachu,

se obávají krachu,

dávno zemřel prvý.


Ten nezvaný host,

napáchal škody dost,

kdo jen to napraví?

Bojovat se nedá,

s tím, kdo tvář nemá,

tak jak ho popraví?


Kdy opustí místo,

kde bývalo čisto,

kde dochází hroby?

Snad jednou nás opustí

a smrt nám odpustí

zvrácenost doby.
Autor Křemen, 04.07.2022
Přečteno 132x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Marry31, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každá doba má své stíny,
i temné tu budou, jsou a byly...
Krásný den, Křemene

07.07.2022 13:45:35 | Emily Říhová

Jo jo, to je svatá pravda .
Krásný den i tobě

07.07.2022 19:35:43 | Křemen

lehce z toho mrazí, ale ráda jsem si přečetla :)

05.07.2022 08:11:57 | Marry31

Toho si vážím, děkuji :-)

05.07.2022 23:46:56 | Křemen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí