Líné srdce

Líné srdce

Líné srdce

Kéž by někdo byl, 

kdo by pro mě žil.

Kdo by ve své dece

zahřál moje srdce...

 

Kéž se někdo najde, 

jinak srdce zajde.

Moje tiše kleje, 

do bezcitna spěje.

 

Přesto v tkáni rudé 

zbytek citu zbude. 

Tímto zbytkem citů 

kohokoliv chci tu.

 

Lásku přeji jiným, 

neboť srdcem líným

nutím hlavu moc se bát

začít znovu milovat. 

 

Autor Roser, 16.07.2022
Přečteno 217x
Tipy 17
Poslední tipující: Discipulos, Stanislav32, CULIKATÁ, Fil, Emily Říhová, Fractura cordis aperta, Rozmarýna, mkinka, Fialový metal, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zahodit zbytečný strach,
rozpustit v temnotách
srdce zas donutit v rychlý chvat...
Hodně štěstí, Rosere

17.07.2022 23:28:58 | Emily Říhová

Díky moc, Emily (:

18.07.2022 14:16:29 | Roser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí