Vajgl

Vajgl

Sčítám vajgly v popelníku,
jsou jak svíce na pomníku.
Neznačí nic dobrého,
kromě nebe modrého.

Sčítám vajgly v popelníku,
píši slova pamětníků,
že ten muž tu kdysi žil,
miloval a nepřežil.

Sčítám vajgly v popelníku,
noční můra kotelníků,
lidské tělo v palivu,
radši to hrdlem proliju.

Přidám vajgl popelníku,
a přidám se k přeběhlíku,
zkusím žíti jinde,
a možná to přijde.
Autor Křemen, 17.07.2022
Přečteno 180x
Tipy 9
Poslední tipující: Stanislav32, CULIKATÁ, Marten, Psavec, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí