Nerovnice

Nerovnice

Anotace: Být v souladu sám se sebou je velké umění.

Nerovnice

Černá, bílá kape z dlaní, 

nemá duše, nemá stání.

Myšlenky čili mé činy, 

nerovnítko mezi nimi.

 

Myslet si, říkat a konat - 

novodobý šampionát.

Najdeme-li vítěze

pouze v jejich syntéze...?

 

Stupínky, kde stát by měli, 

prázdnotou namísto zejí;

stáří moudří Athéňané,

jdu ve vašich stopách? Ba ne...

Autor Rozmarýna, 13.08.2022
Přečteno 222x
Tipy 17
Poslední tipující: Discipulos, DH22, CULIKATÁ, Fractura cordis aperta, Sonador, Luky-33, Psavec, Stanislav32, šerý, Marten, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí