Vítej zpátky

Vítej zpátky

Anotace: KDYŽ SI ČLOVĚK MYSLÍ ŽE KONEČNĚ DOKÁŽE NORMÁLNĚ ŽÍT

Říkejte mi zrůda,
protože jí jsem,
všichni na mě zapomenou
než pohltí mě zem.

Pro mě láska je jen slovo
zašeptané kýmsi v davu
křižovatka-vyber život
zatáčka na špatnou stranu

Všichni stále opakují
chce to mít svůj život rád
to je omyl-smrt je krása
život je náš krutý kat

Byla hlouost někdy věřit
že mám šanci šťastně žít
patřím k cechu VYDĚDĚNCI
mě náleží v hrobě hnít

Znovu slzy,znovu pláč,
štstí byl jen pocit krátký
a ostatní samotáři
zašeptají:,,Vítej zpátky.''
Autor Solitary Angel, 22.03.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky básníš.Líbí se mě ty verše,ale moc sranda to není,že se tak tituluješ.To nedělej.

28.03.2007 12:16:00 | s.e.n

To je zvláštně napsané! Ale dobré...

22.03.2007 17:13:00 | jiljovský

Souhlasím...
Vítej zpátky.

22.03.2007 13:32:00 | Azazen

Tak jest. Vítej zpátky.

22.03.2007 12:25:00 | Memories

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí