11. září

11. září

Anotace: Malování tahů 2022

Včera jsem si vzpomněla,
že tenkrát jsem se na televizi dívala.
Postupně bledla a nechápala.
Obraz budov, co padá.

Nevinné životy a pietní řada.
Tluče mi srdce při pomyšlení,
že nic bezpečno není.

Datum smutné a životy ztracené.
Lituji rodiny vzdálené.
Tenkrát jsem se synem seděla.
Byl malý a já ho kojila.

Budoucnost lepší bych mu přála.
Vzpomínám, jak jsem ho hřála.
Den utichá.
Živím se z mála.
Autor mkinka, 12.09.2022
Přečteno 128x
Tipy 10
Poslední tipující: Kan, Psavec, Stanislav32, šerý, Frr, Fialový metal
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bylo to mimo lidská chápání.

12.09.2022 19:51:46 | Kan

Ano. Máš pravdu. Děkuji moc za Tvůj komentář.

12.09.2022 20:40:25 | mkinka

Hezké

12.09.2022 16:09:01 | Stanislav32

Moc děkuji za přijetí této básně. Přeji vše dobré.

12.09.2022 17:26:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí