Řeky

Řeky

Nechtěné ale potřebné
Objevily se řeky
Ač jsou něžně malebné
Podepíšou se navěky

Jedna teče ze severu
Slzná řeka citu
Sílí dále ve svém směru
Zableskla se za úsvitu

Druhá teče z jihu
Krvácivý pramen
Bolestivou s sebou nese tíhu
Těžkou jako kámen

Stékají se dohromady
V duši plné naděje
Náhle ale doopravdy
Klid duše se zachvěje
Autor ForgetMeNot, 12.09.2022
Přečteno 183x
Tipy 11
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Marry31, šerý, Fialový metal, mkinka, Frr, Stanislav32
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je hluboké

13.09.2022 11:57:31 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí