A co bude dál?, lépe raději nevědět.

A co bude dál?, lépe raději nevědět.

Anotace: Po dlouhéééé době jedna smutněnka.

Již brzo skončí nesmyslná válka, lidé dostali rozum, konečně,
a smrťák sedí v koutě, nemá co kosit, vozy již nemusí mrtvé vozit.
Ti co přišli o ruku, či nohu, mohou poděkovat Bohu, že nepřišli o život,
život se dá žít i bez nohy, zrak zří kus stále krásné oblohy.

Kéž bych měl pravdu a temnota ze světa vymizela,
však jsem realista, růžové brýle se opět zamlžily,
chaos v hlavě, a co bude dááál???,
smrt opět stává, již nesedí v rohu opodál.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 19.09.2022
Přečteno 149x
Tipy 12
Poslední tipující: Stanislav32, Jarunka, Amonasr, Equus przewalski, Marten, K0K0T, Psavec, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opodál je hezké slovo, též autor má hezkou přezdívku. Hezká báseň. Standa

15.10.2022 20:09:06 | Stanislav32

:-)Děkuji Ti za hezké psaní:-)

17.10.2022 19:28:45 | Jeněcovevzduchukrásného

Máš pravdu....LÉPE RADĚJI NEVĚDĚT.

21.09.2022 21:07:47 | Jarunka

...není ´dycky posvícení...když válka lidskost plení...

20.09.2022 16:25:03 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí