Včerejší bouřka

Včerejší bouřka

Anotace: xxx

Ach, to bolí, to bolí,
upřímnost smíchaná se solí.
Ještě mě nikdo tak neponížil,
ještě mi nikdo tak neublížil.

A srdce ztvrdlo na kámen.

Ach, to bolí, to bolí,
jak spolu city zápolí,
Ještě mě nikdo tak neponížil,
ještě mi nikdo tak neublížil.

A krade se sem tma.

To bolí, to bolí,
když smíchá se krev se solí.
Ještě mě nikdo tak neponížil,
ještě mi nikdo tak neublížil.

Ta bouřka jsme my dva.
Autor Myška, 21.09.2022
Přečteno 117x
Tipy 6
Poslední tipující: Tritvaetna, mkinka, Fialový metal, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A jak přesně to ponížení vypadá a co to vlastně je? .) Skutečný pojen neskutečného? .) hodně síly

21.09.2022 16:24:54 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí