Ptáček

Ptáček

Anotace: Příště snad bude veselejší, co možnááá!, jistě bude veselejší.

Sedí ptáček, smutně kouká, před ním šero šedá louka.
Pak přišel větřík, pak i vítr, z pravé i z levé strany,
pírka se zlomila bez náhrady.
Je to díky podzimu, že ptáček takhle trpí?, nad Evropou se smrťák zubí.
A nad tím vším se supy slétávají, ptáček vydechl naposledy,
pro supy malé sousto, malá sousta, sletí až pod nimi bude ptáčků spousta.

To co se dnes děje není normální, smrťáku přemýšlej o svém chování.
Já, já mám přemýšlet ???, však přeci vy lidé by jste měli vzít rozum do hrsti,
a zlo odehnat, zlo opustit.
Já vím, ono se to řekne, zlo opustit, zlo od sebe zahnat,
není to zrovna lehké, vaše duše jsou velmi křehké.
Zlo má v světě velkou sílu, modleme se, nedopusťme v světě války bídu.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 21.09.2022
Přečteno 108x
Tipy 5
Poslední tipující: Caliéry, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé. Bolestný povznášející text.

20.11.2022 14:50:30 | Caliéry

Snad nebude ještě hůře.Děkuji.:-)

20.11.2022 14:56:03 | Jeněcovevzduchukrásného

Přidavám se k modlení

21.09.2022 18:37:09 | marketkova

Děkuji:-)

20.11.2022 14:56:36 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí