Závěť

Závěť

Testament jsem ti složil do klína,
vždyť kdo ho čte, ten trochu vzpomíná.
A vím, že v něm chceš najít odpovědi,
ale já nikdy nebyl u zpovědi.

Je jen pár vět na tom listě,
"Miluji hluboce, o to víc čistě,
všechna má láska patří tobě,
dneska snad víc, nežli v jiné době."

"A věř že jsem prosil o více času,
byl jsem ale zbaven hlasu.
A že jsem ti dal jasný slib,
vůbec nešlo použít."

"Slíbil jsem ti, že tu budu,
Charon mě dal pro ostudu.
Jenže já ti ten slib dal,
nikdo se na něj nezeptal..."

"Teď mi duši duše ničí,
tenhle odchod se mi příčí.
Ale slib už nesplním,
a nic na tom nezměním."

Snad je ta závěť omluvou,
i když bídnou a ponurou.
Autor Křemen, 19.10.2022
Přečteno 182x
Tipy 5
Poslední tipující: Sonador, Stanislav32, Psavec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí