Příchuť života

Příchuť života

Anotace: ..

Opit a podveden životem,
na pokraji zkázy před,
i po provedeni šedým snem,
zjišťuji realitu,vidím tmu uprostřed hvězd,

Zdá se že sem celou dobu,
dobu tak bludnou jen prosnil,
jako kůl v plotě,když si semnou hrála na babu,
byl šálen klamem do kterého jsem srdce vložil,
......
a z posledních sil…se snažím oči otevřít,
spocen a vyděšen jako nikdy,
bojím a nechci se vrátit tam..a zas to prožít,
ten život pln splínů hodný noční můry,,
Autor Roger, 23.03.2007
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná je to jen pachuť...a ráno bude líp

23.03.2007 21:29:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí