Myšlenkový pochod

Myšlenkový pochod

Anotace: Myšlenky které běhaji skoro každému v toxisvěte... A nebo ne?

Mnohokrát spadneš na dno, za svůj život věř mi,
I já tolikrát už spadla a pak vstala silnější a větší.
Mnohokrát budeš to chtít vzdát a na vše se vykašlat,
Nechceš už do kola ty keci o tom jak nic nedokážeš a neznamenaš poslouchat.

Snažíš se o očistu svého myšleni,
Snažíš se na tu lavinu starostí najít řešení.
Ale víc a víc ti probíhají ty starosti,
Život se stal peklem, vymyzeli z něj všechny radosti.

Začneš si uvědomovat, že se to začalo všechno srát,
Když vstoupil ti do života , ten bílej krystalovej kamarád.
Postupem času už si pochopil, že za kamarádem se skrývá zrádce,
Netrvá dlouho, a každý den se schaniš po dávce.

Za krátký čas se ti ze života vytratili všechny priority,
A v tvém životě začali hrát hlavní roli fety.
Myslel si že díky nim,zvladaš vše lehčeji,
Ale rychle je to naopak, rodiče za tebe brečejí.

Stres, deprese, svědomí ti spát nedá,
Ale ze dne na den žít ti v rauši špatně nepřipadá.
Chtěl si jen na chvíli skusit žít v té svobodě,
Narkoman na ulici, bez starostí a v pohodě.

Ale ty přišel si o bydlení, nezastavil si to všechno včas,
Nikdo už ti teď nepomůže, si sám a v hlavě pronásledující hlas.
Kdyby si tehdy nesáhl po pervitinu, když si měl starostí,
A místo toho řekl o pomoc,neměl by si teď takové bolesti.

Kdyby si tehdy měl sílu a nevzdal si to jako srab,
Tak by jsi dosáhl svých snů, ale teď tvůj život nabil věčný krach.
Autor ToxicVerun, 24.11.2022
Přečteno 126x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Stanislav32, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřím tomu, že si sem na svět přicházíme pro zkušenost. A některá je fakt drahá. Život nás vystavuje zkouškám a někdy jsou nad naše síly. Pak toužíme utéct sami před sebou. Doba nabízí tolik variant, od televize, přes PC hry po drogy všeho druhu. Jsou to slepé uličky, protože před sebou utéct nelze. Jediný způsob jak se z toho dostat je přijmout sám sebe. Ale v čím těžších sračkách je člověk, tím hůř to jde...

24.11.2022 08:06:51 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí