Prozraď mi

Prozraď mi

Anotace: Klasikcý smuteční šansón. Titulní píseň z filmu Exebot.

Hey honey víš, co se stalo.
Tak komu to mám říct?
Tak komu to teď mám říct?

Usměj se a světla zhasnou.
Loď je křehčí - celkem vzato -
zvláštní.
Cit se vytrácí.

Prozraď mi co mám dýchat.
Před ničím neutíkám.
Prozraď mi.

Démony nevymítám.
Z hodin čas neodčítám.
Neodčítám.

Neplač jen přivři víčka.
Naznač mi s čím počítat
Naznač mi.

Jsou dny kdy nelze vyhrát.
Sama je nevybíráš.
Na chvíli zkus se mi zdát.

Hey honey víš, co se stalo.
Tak komu to mám říct?
Vrať sen zpátky.

Polknu vztek - lampy zhasnou.
Dotek smrti láme ráhno,
zvláštní
Loď se potácí.

Neplač jen přivři víčka.
Naznač mi s čím počítat
Naznač mi.

Jsou dny kdy nelze vyhrát.
Já sám je nevybírám.
Nevybírám.

Prozraď mi co mám dýchat.
Před ničím neutíkám.
Neutíkám.

Démony nevymítám.
Z hodin čas neodčítám.
A nebo snad mám?
Autor DraculaVonBambula, 27.11.2022
Přečteno 149x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, mkinka, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí