Metamfetamínová Princezna

Metamfetamínová Princezna

Už dlouho čeká na životní štěstí a lásku,
Před kým bude sama sebou, zahodí tu masku
Zahodí přetvářky a pojedu rovinu,
Nedělat zlý věci, říkat každou novinu.

Popravdě říct, že její energie se nebere jen tak,
Dobře se zamysli, je to chyták.
Svou energii si nedobiji redbbulem ani kofeinem,
Víš, nitrožilně si jí dopuje Pervitinem.

Ten ji zvyšuje výkonnost a i dopamin,
,, Že se furt směje a je happy?“ Jasně, zvyšuje i Serotonin.
Je to Metamfetaminová princezna,
Chemií prolezlá, psychicky zničená.

Princezna co bloudí sněhovou závějí,
Zůstala sama, všichni před ní zeď stavějí.
Má okolo sebe jen ty zlý a podlý lidi z toxického světa,
A tak padá stále níž, je pořád jen sjetá,
Stříkačkou prokletá,
Její život je jak Ruská ruleta .

Ale stále nevzdává, bojuje a brodí se sněhovou Závějí a lavinou,
Věří že se v princem Detoxem střetne, že se neminou.
Že ji navždy myšlenky na piko a nápal vymluví
A přinese ji do života nové výslunní.
Autor ToxicVerun, 29.11.2022
Přečteno 113x
Tipy 4
Poslední tipující: kozorožka, Sonador, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdá se, že jsi opravdu na místě obratu. Snad ti to vyjde.

03.12.2022 09:34:19 | kozorožka

moc ti přeju aby se ti podařilo z toho odejít... jde to! asi ale není od věci najít si pomoc... hodně sil a štěstí*

29.11.2022 21:28:33 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí