Protivenství

Protivenství

Anotace: jako proti srsti

Protivenství

 

Ač hřeje mne nylon v peřinách, třese se mnou zima.
Ač mám plné číše vín, trízní mne žízeň.
Tohle všecko proto jen, že jsi jiná.
Tohle všecko, když nemám tvoji přízeň.
Však víš, že dřevo nepláče,
tak si neposlouchej moje lkaní.
Však víš, že nejde znova naučit
co zmizelo jednou.
Ale nevíš, že líto je mi, že nejsi se mnou,
když nad vodou se slunce sklání.

Autor Dominik Plesr, 02.12.2022
Přečteno 109x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Fialový metal, Stanislav32, šerý, Psavec, Bufik, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí