Bílá propast

Bílá propast

Bere si vše co bylo pro tebe cenné,
bere si přátelé,rodinu, priority,Co jsi měl denně.
vysoká daň za pár chvil rauše a Euforie,
dá ti na oplátku po čase Toxické a psychické fobie.

Ze začátku máš pocit jak ti dává víc než bere a jde je vše líp,
Ale rychle si tě získá a zanedlouho několik noci začneš bdit.
Veme si tvou duši a i tvou krásu,
A až až se tebou skončí zanechá v tvém životě jen zkázu.

Pak už je pozdě toho litovat,
Už neříkaš že toho můžeš kdykoli zanechat.
Proč sis tehdy dal do hlavy tu myšlenku,
Že vzal si do ruky místo brčka stříkačku?

Proč z inteligenta stal se člověk bez myšlení,
místo pobavení s přáteli se strachuje,ve své hlavě slyšení.
místo poflakovani v parku tě furt někdo sleduje,
už nejsi ten co se ve škole snaží, jsi ten co fetuje.


Jsi feťák co už jen a jen smaží,

toulaš se nočními ulicemi spíš na nádraží.

život ti protéká a utíká pod rukama,

to je to co jsi chtěl? život narkomana?

Autor ToxicVerun, 03.12.2022
Přečteno 208x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, Jirka1980, Bufik, Psavec, Stanislav32, Frr, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rad se Tobě přiznám.
Nemam žádný ambice
Vim jaký je význam.
Zit život ulice.

04.01.2023 19:29:47 | Jirka1980

Veme ti to kamarády, rodinu i strach,
Je to nelítostny zákeřný bílý kat,
Co ti způsobí duševní krach.

05.01.2023 21:01:25 | ToxicVerun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí