Kdo Doopravdy jsi?

Kdo Doopravdy jsi?

Anotace: Kdo jsi? DOOPRAVDY? Snad neskrývá se Za maskou mého ochránce můj citový kat

Samota v poloprázdném bytě nutí k přemýšlení,
Proč tam, kde byla radost a smích už teď není?
Ještě nedávno dětský hlas a šťastné žití,
Najednou ti ho, pusto prázdno, vzpomínky vedou k dojetí.

Z nocí plné lásky a vášní je teď smutné trápení,
Sama tu na tebe myslím, nespočet hodin čekání.
Proč tu sama jsem? Proč samotnou necháváš mě tu?
Sám si užíváš svobody, sám Čelíš nočnímu životu?

I když dobře víš, co mi za stavy tenhle byt dělá,
Víš co se mi tu dělo, jak jsem tu trpěla..
Je ti to jedno hned co střelíš si svou dávku,
První místo peří, mě a mé pocity máš na háku.

A co víc, ještě máš halucinace a bdění,
Vidíš věci co se vůbec nedějí.
Dokonce se za ty nesmyslů dokážeš i prát,
Myslela jsem že mě miluješ, ale takhle to vypadá že mě nemáš ani rád.

Jak si můžeš myslet, že jsem ti nevěrná?
Fakt mi už přijde že každá taková hádka, je z tvé strany záměrná.
Tak proč tu jsi? Proč všechny ty keci o šťastném žití?
Když vztah je samá hádka a vzájemně bití?

Proč když si měl být tím co mě měl chránit a být mi ochráncem,
Proč si ten co se stal moji lásce a srdci zajatcem?

,, KDO DOOPRAVDY JSI?! "

Přece to dobro a láska co v tobě sem našla nebyl klam?

,,KDO JSI?"

A co jsi udělal se Sirkou co sem znala, stále dokola se ptám.

Jak stalo se z vysněné pohádky v mžiku stalo se peklo na zemi?
Tak kde tě mám, je mi smutno moje ,,MIMI"...
Víš dobře sám, že s tebou půjdu i na kraj světa,
Jak moc tě milují, nevyjádří žádná věta.

Už přestaň věřit těm kecum svým i ostatních oni pokoj daj,
Pamatuj si: ,, LÁSKA AŽ ZA HROB DVA GANGSTEŘI

BONNIE & CLYDE
Autor ToxicVerun, 11.12.2022
Přečteno 143x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím jak tě utesit
Znám.
Vim slova jsou zbytečná
Dokáže potěšit
Jen ta svině nečestná.


Ano vi jak dát,
Umi podstrcit šťastné pocity.
Ale hlavně umi brát,
Nakonec nevím kdo jsem ja ani ty.

04.01.2023 18:37:33 | Jirka1980

Máš to těžké.

11.12.2022 17:56:48 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí