Pocity

Pocity

Anotace: Malování síly 2022

Jako loutka hledám sílu v díře
a v zoufalství táhnu po papíře.
I stěny útočí prázdnotou
a mluví němotou.

Sliby, co raší v beznaději.
Sypu se po tají.
Vidím jiné děti a slzy padají.

Jsou Vánoce.
Já pod stolem
a chodím úvalem.

Nepřijdou a halím se do černé komory.
Vyrábím černobílé fotky a
čekám na zázraky,
co se nekonají.

Počítám slzy.
Jsem máma
a Vánoce bolí.
Vypouštím se.
Kdo nezažije, neví.
Schovaná pro okolí.
Autor mkinka, 20.12.2022
Přečteno 136x
Tipy 15
Poslední tipující: Tvbm, tato22, Fialový metal, Psavec, Marten, šerý, Stanislav32, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Objímám... Neumím si to vůbec představit. Leč Tvůj text mě chytil za srdce.

20.12.2022 21:32:29 | Narra

Díky, milovaná. Mám tě ráda.

20.12.2022 21:41:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí