Zaspal jsem

Zaspal jsem

Tak nějak jsem ráno zaspal,
nemohu si to ale vytýkat,
prostě jsem z postele nevstal,
a teď bych měl asi pospíchat.

To budík mě asi podrazil,
zklamala mě jeho ochota,
jen dnes ráno jsem se zarazil,
nevzbudil mě do života.

Dívám se na další ráno,
přes to že vlastně už nevnímám,
mé tělo bylo odevzdáno,
a všechno už jen zapomínám.
Autor Křemen, 29.12.2022
Přečteno 151x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, Psavec, JohnTanner, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá báseň.

29.12.2022 06:42:35 | mkinka

Děkuji

29.12.2022 10:44:57 | Křemen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí