Nevědomí anděla

Nevědomí anděla

Anotace: Spojení dvou autorů J. a M. a co myšlenka dala...

V Brně dne 5.7.2022

Nevědomí anděla

Bojím se
a zároveň chci znát,
prožít, zažít tolik věcí
být tady a přitom tam...

snít a nesnít
vnímat
cítit a prožívat.

Je Ti to však prd platný,
když tam ležíš a nikdo
nevnímá že žiješ...

jenom jedno srdce osamocený
věří, doufá v koutku tiše...
Měla mě ráda ?
Milovala mě ?

I přesto, že odešla
do těch bran nebeských
o kterých neměla ve skutečnosti
ani potuchy...

Přesto, že chtěla, ale nevěděla jak žít.

Vždy je někdo, kdo o nás stojí
dělá nám anděla
aniž bychom věděli
kde naše druhé srdce leží...

Někdy ho máme v sebe
a přec o něm ani nevíme
dokud neodejde na druhý břeh
s vědomím
chtěla jsem, chci
a přesto se bála.
Autor JarekBrnoCz, 17.01.2023
Přečteno 145x
Tipy 7
Poslední tipující: Anděl, Bufik, Psavec, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

17.01.2023 16:28:36 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí