Občas

Občas

Dneska sem jel kolem a okna byli zhasnutý
Ta hlava to zařízení autonomní a prokletý
I když proč to házim na tu chuděru
Eště chvíli a zdrhne mi do sběru
Je na čase jí to přiznat
Nebo se Tobě z lásky vyznat
Ne to áčko je správná volba
Tvuj nezájem by byl jak sněžná rolba
Pekně by mi srovnal krovky
Pojďme lyžovat do stromovky
Takže moje milá hlavo
Mrkni se rychle napravo
Je tam prd viď protože jinde leží
Srdce prej totiž nalevo běží
A to s tebou tak divně kroutí
Neb miluje a taky se rmoutí
Potřebuju to někdy aspoň napsat
Ono to fakt nějak nejde zaspat
Autor paradaj, 04.02.2023
Přečteno 157x
Tipy 5
Poslední tipující: Sonador, Fialový metal, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí