Věznitel

Věznitel

Anotace: ...

Jsem vězeň vlastních myšlenek,
za mřížemi, ale když se otevře klec,
nedokážu odejít, udělat jediný krok.
Dokážu jen nechat slzy stéct.

Chci utéct, ale jsem v řetězech.
Uvězněná ve své hlavě.
Třesu se, ne zimou, je to strach,
je tu prázdno, není nic kolem mě.

Dýchám jen z mělka a pomalu,
co když mi tu dojde kyslík?
Já na tomto pustém místě utonu?
Zbude po mně pláč nebo smích?

Sedím tu, kolena u hrudi, krčíc se.
Čekám na zázrak, ale ten nepřichází.
Chci vylétnout z této malé klece,
dokud můj věznitel spí...
Autor AngelLia31, 05.03.2023
Přečteno 113x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Bufik, Psavec, Dája K
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí