Moje velká láska

Moje velká láska

                                                                                                                                                                              

Moje velká láska

 

Lásko moje,

daleko v nebi

těším se na tebe,

až se mi zjevíš.

 

Odešels brzy

z tohoto světa,

měla jsem právě

nejkrásnější léta.

 

Mé přání bylo,

bys mé děti,

vnoučata hýčkal.

Jako můj děda,

jsem na to pyšná.

 

Ty jsi mne opustil

mé srdce krvácí

vzpomínky krásné

v slzách tě navrací.

 

Vrací se i dětem,

měly tě rády,

dodnes vzpomínají,

jak jste si hráli.

 

Miloval jsi je,

oni milovali tebe

bylo to moc krásné,

než vzalo si tě nebe.

 

Je mi to líto,

že vnoučátka vidíš jen z nebe.

Je mi to líto,

že nevidí ony tebe.

 

 

 

 

Autor Marťas9, 02.04.2023
Přečteno 134x
Tipy 10
Poslední tipující: Ondra, Psavec, Fialový metal, mkinka, Friday
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžně něžné...
Děkuji velice a drž se, milá Marťas9.

04.04.2023 14:10:43 | Ondra

Citlivé.

02.04.2023 12:23:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí