Andělé

Andělé

Andělé

 

Chci vidět z nebe padat bílé peří,

třeba bude od vás, má zesnulá rodinko.

Věřte, jak tento zázrak se stane,

budu věřit, že jste tady byli na chvilku.

 

Já vím, že bych měla věřit už nyní,

že jste svou přítomnosti blízko.

Přesto mě neustále v hlavě hlodá

vidět tady to tajné kouzlo.

 

Vím, že jste odletěli tam nahoru.

Vím, že tam sedáváte u jednoho stolu.

Také cítím, jak strážíte nás tady dolu,

asi tak, jak jsme ještě byli všichni spolu.

 

Pomáháte nám zvládat různé stresy.

Je toho tady spoustu co nás děsí.

Určitě se za vámi donese taky

co vše krásné nás zde i těší.

 

Tak mojí andělíčci strážní,

vyšlete nám na zem znamení.

Ať je v něm, že jste tam šťastní,

všichni spolu, a znovuzrození.

Autor Marťas9, 03.04.2023
Přečteno 124x
Tipy 6
Poslední tipující: Stanislav32, Ondra, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji

05.04.2023 18:48:11 | Marťas9

Citlivé.

05.04.2023 18:32:40 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí