Mávnutí proutkem

Mávnutí proutkem

Mávnutí proutkem

 

Je krásné, když člověk má práci.

Je krásné, když však na ní stačí.

Co když proutek mávne

a vše se změní rázně?

Zastaví se čas a my také s ním.

Zastaví se navždy, nebo prozatím?

Teď to nikdo neví, jenom Bůh to ví.

Proč se pohybuji většinou v okolí?

Otázek je mnoho, mohlo být i víc.

Nemusela jsem tu, taky možná být.

Andělé moji, děkuji vám moc,

že jste přiletěli všichni na pomoc.

Autor Marťas9, 18.04.2023
Přečteno 104x
Tipy 10
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, šerý, kozorožka, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pošlu Ti i svého anděla,
ať má duše je Ti nápomocna.

18.04.2023 14:21:55 | mkinka

Děkuji. Myslim si, že poslední dobou mají fofry.

18.04.2023 14:24:11 | Marťas9

Ano.objimam.

18.04.2023 14:27:41 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí