V sýru hledej sílu, no to budu potřebovat Hóóódně sýra.

V sýru hledej sílu, no to budu potřebovat Hóóódně sýra.

Anotace: Peníze, majetek, ty dokážou některou rodinu zcela rozvrátit.Opět se mi potvrdilo, že peníz je nástroj zla, většinou:-(

Smrtko, kdybych neměl hodnou ženu, syna,
řekl bych, přijď si pro mě, nebuď líná.
Ale proto, že mám hodnou ženu a i syna,
svým odchodem bych je nechtěl zarmoutit,
raději tobě lebkou zakroutit.

Vím však, že jsi stálice, věčně s kosou připravena,
zakroutit hlavou tobě?, to je směšné,
ty přetrváš všechny bouře světa,
všechny velké deště.

Připadám si jako vyždímaný citrón,
a tuhle mě bodlo u srdce, byla jsi už asi blízko,
co říkáš?, že jsem měl štístko?

Přijdu si pro tebe až Jááá budu chtít!,
a najust budeš tu na světě dlouho, ostatně,
vždyť i dlouhý život je chvilkou pouhou,
tak nikam nespěchej,
dočkáš se mě,
to si piš.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 10.05.2023
Přečteno 107x
Tipy 11
Poslední tipující: Alala, Stanislav32, šerý, annanymsová, Lighter, Iva Husárková, Psavec, mkinka, kozorožka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez peněz, ani do hrobu nelez!
Však do černého stojíme v zástupu a na kovovém nebi, už tak málo volného místa.*

12.05.2023 18:10:46 | šerý

Duši nezahubí smrt, ale špatný život.Jan Hus.
A proto se snažme ať je naše Duše co nejčistší, a ať je smrťák na nás krátký, až jednou přijde, a že přijde:-)
Díky šerý.

14.05.2023 19:15:33 | Jeněcovevzduchukrásného

Je to tak. Někdo se zdá, že odejít by bylo tak lehké... Ale ne nadarmo se říká, že děti jsou kotvy, které nás kotví v tomto světě...

11.05.2023 14:41:53 | annanymsová

Nelze jen souhlasit.Děkuji.

12.05.2023 14:43:57 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí