Lůno

Lůno

Už pár let 

Představuji si že tu matka má dávno není 

 

Je kdesi na výpravě za tou svojí

Však už na ní tolik let čeká 

A hledá ji 

 

Hledá v každém rohu našeho domu

U každého prahu dvířek 

Kdy konečně se k ní vrátí 

 

Kdo do vlasů mne políbí 

Kdo tu čekat na mne bude

Až já se vydám na své pátrání 

 

Matka má voní jako levandule

Ale už tu dávno není

 

 

Autor klarakrejci, 16.05.2023
Přečteno 108x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí