Nové bydliště

Nové bydliště

 

Nové bydliště

Má úžasná rodina už tady není,
čím pro mne byli, nikdo však neví.

Je to ta starší co pekla rohlíky,
tu mladší mám tady teď u ruky.

Škoda, že stáří je takhle krátké,
chtěla bych zažít s nimi dny krásné.

Byť jenom koukat a nic neříkat,
mít je však blízko, srdíčko rozhýbat.

To však se nikdy už tady nestane,
možná až nahoře zase se potkáme.

Doufám, že to bude, jak se to říká,
tam věčný život a žádná pýcha.

Třeba to vyjde, zase se sejdeme,
pak se všichni spolu obejmeme.

Vím, že to nebude jako tu na zemi,
hmotní už nebudeme, budeme jen anděly.

I přesto všechno se na to těším,
být blízko těm, pro které brečím.

Samozřejmě teď ne, ještě je brzy,
mám tady děti, rodinu to mě nemrzí.

 

Autor Marťas9, 27.05.2023
Přečteno 55x
Tipy 4
Poslední tipující: Marten, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji Ti hodně sil na zvládání stavu, sám ví o tom své..

30.05.2023 09:47:46 | Admirál

Díky moc za podporu.

30.05.2023 09:53:51 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí