Samota

Samota

Anotace: Mezi řádky 2023

Slza se podepsala
pod poslední notu.
Píseň ztratila hlas,
dech se začal třást.
Kout ještě zůstal,
ale bez hlásek.

Promiňte, neumím psát.
Bez motivace.

Omluvte prodlevu.
Nejde verš vydupat.

Poslední hláska cupitá.
Je slabá a na nic nemá.
Splínem obalená.
Autor mkinka, 03.06.2023
Přečteno 102x
Tipy 16
Poslední tipující: Jan Kacíř, jort1, Stanislav32, Fialový metal, šerý, Kan, Ondra, Frr, Psavec, 8Zdenek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....Pošli jí z nebe
hřejivou záři
ať sluneční kotouč
rozpustí led
a tíživé myšlenky
co klid v duši maří
ať odplují,ztratí se
teď hned...
Ji.

03.06.2023 19:00:56 | jitoush

Děkuji, milá jmenovkyně.

03.06.2023 20:25:34 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí