Vzpomínka na bratrance

Vzpomínka na bratrance

Anotace: Každý máme svůj osud, ale někteří si to tak brzy vůbec nezaslouží.

Vzpomínka na bratrance

Měla jsem vlastně dva brášky
jen jeden je však pravý.
Ten druhý  byl  bratranec
a my si pořád  hráli.

Byl jako můj druhý  bráška
dělali jsme blbiny.
Spolu také sportovali,
učili se množiny.

Zasvětil mě do muziky
tvrdšího kalibru. 
Jsem mu za to strašně vděčná
k jiné už netihnu.

Čas nás odloučil do svých rodin,
přesto jsme se viděli.
Scházeli  se u rodičů,
kde jsme vlastně bydleli.

Postupně pak odcházeli
do našeho nebíčka.
My mohli jen prohlasit,
že se po nich moc stýská.

Osud ale byl moc krutý ,
na bratranka poslal ortel smrti.
Několik let sní bojoval,
chvíli vyhrával, chvíli skóroval.

Vše dopadlo pro nás špatně,
pro něj dobře.
Už je taky tam nahoře.
Mezi svýma z domečku
a dohlíží na vnučku. 

Autor Marťas9, 07.06.2023
Přečteno 61x
Tipy 8
Poslední tipující: Kan, Frr, Psavec, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano. dohlíží na vnučku.Drž se.

07.06.2023 06:53:45 | mkinka

Děkuji, můj milovaný bratranek umřel v roce 2019 v 55 letech

07.06.2023 07:14:45 | Marťas9

Objímám.

07.06.2023 16:34:15 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí