Sbohem

Sbohem

Anotace: Po 11 letech musím začít znovu. A tímto chci tuto kapitolu mého života definitivně uzavřít.

Tak se tu loučím, lásko má

tentokrát naposled.

Víc už nemám, co Ti dát,

srdce mám jako led!

 

Dívám se jenom dopředu,

žádné ohlížení zpět.

Nový život bez Tebe povedu

a na minulosti už nechci lpět!

 

Nedal jsi mi po čem mé srdce toužilo,

jen plané sliby, samá lež.

City to ve mně pohřbilo,

tak si říkám: „Běž už, běž!

 

Tak znovu tu teď začínám,

ty světlé zítřky vyhlížím.

Trochu smutku přec v srdci mám,

ale žal už mé srdce netíží!

Autor Bartika, 09.06.2023
Přečteno 160x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, Psavec, MatyhoZmaty, Marry31
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať zůstanou Ti jen krásné vzpomínky
a do Tvých očí vrátí se šťastné plamínky
Hodně štěstí, Bartiko*

10.06.2023 22:56:56 | Emily Říhová

..pěkně vyjádřený...;-)všechna čeST...

09.06.2023 15:02:49 | Marten

Blbý, že jo.

09.06.2023 11:34:06 | Jan Kacíř

lepší jít vpřed...držím palce, ať je tvá nová cesta slunečná a přímá

09.06.2023 11:05:44 | stormeater

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí